Honlapkészítés

Ma már nem kérdés, hogy egy cég vagy egy civil szervezet számára kell-e honlap. Manapság egyre több információt szerzünk be az internetről, és amit vagy akit nem találunk meg online, az olyan, mintha nem is létezne. Annak érdekében, hogy ügyfeleid, partnereid, klienseid a leghatékonyabb módon érjenek el, online marketing tevékenységedhez egy minőségi, a célcsoportod igényei szerint kialakított honlapra van szükséged. Mivel minden vállalkozás, minden civil szervezet más és más, így szolgáltatásainkat sem csomagokban, hanem egyéni igényeidre szabottan biztosítjuk számodra.

Manapság egyre nagyobb arányban használjuk asztali számítógép helyett okostelefonunkat vagy tablet eszközünket az internet elérésére, így az általunk átadott honlapok mindegyike kompatibilis már ezekkel az eszközökkel is. Tanácsadásunk segítségével egy olyan honlap birtokosává válhatsz, mely figyelembe veszi vállalkozásod, szervezeted célcsoportjának igényeit, mely pontos meghatározásában is támogatást biztosítunk.

Tárhely és domain regisztráció

Amennyiben még nem rendelkezik vállalkozásod vagy szervezeted tárhellyel, esetleg nem vagy elégedett vele, segítünk megtalálni a számodra megfelelő szolgáltatáscsomagot biztosító tárhelyszolgáltatót. Fontos a megfelelő domainnév kiválasztása, melynek megtalálásához és a regisztrációs folyamat elvégzéséhez szintén támogatást nyújtunk ügyfeleink számára.

Keresőoptimalizálás

A legolcsóbb és leghatékonyabb módja, hogy látogatókat vonzzunk frissen elkészült weboldalunkra, a SEO, vagyis a keresőoptimalizálás. Magyarországon ez elsősorban a Google keresőt jelenti, ahol a vállalkozás, illetve szervezet által közösen célként megjelölt kulcsszavakban minél jobb találati hely elérését tartalmazza a szolgáltatás. A minél jobb találati hely a keresési szokások figyelembe vétele miatt fontos, a látogatók többsége ugyanis a kereső első találati oldalánál tovább nem keres, így ami ott nem található meg, az számukra nem létezik.

Az általunk elkészített honlapok mind keresőbarátak, a szolgáltatás igénybevételével a kiemelt kulcsszavakra fókuszált tartalomkészítést és szövegírást vállalunk, mely során figyelembe vesszük a keresőszolgáltatók működési elveit, illetve a célcsoport keresési szokásait. A keresőoptimalizálás szolgáltatásunk alapja a kulcsszóelemzés.

Online marketing

A sikeres vállalkozás, illetve civil szervezet alapja a jól átgondolt marketingterv, melynek egyik fontos és ár/érték arányban leginkább hatékony módja az online marketing. Reklám nélkül potenciális klienseink, ügyfeleink és partnereink nem értesülnek rólunk. Mint legnagyobb közösségi oldal, a Facebook manapság már megkerülhetetlen, ha online marketingben gondolkodunk, ahol számos szempont (pl. kor, nem, lakhely, érdeklődési kör) szerint szűrhetjük, hogy mely tagok számára jelenjen meg hirdetésünk. Vállaljuk Facebook rajongói oldalak létrehozását, folyamatos célzott tartalommal történő megtöltését.

A Facebook professzionális marketing célú használata sokrétű szaktudást igényel. A folyton változó technikai feltételek és szabályrendszer ismeretén túl, igazán hatékony kampány tervezéséhez, kreatív kivitelezéséhez és lebonyolításához programozóra, marketing szakemberre és grafikusra is szükség van. Facebook kampányok segítségével átterelhetjük a látogatókat honlapunkra, illetve segítségével adatbázist (e-mail cím) is építhetünk.

“Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.”

Henry Ford

Referencia

PetAnni Kft. – Tom Market Bogyiszló

Elvégzett tevékenységek: A PetAnni Kft. által üzemeltetett Tom Market Bogyiszló bevezető promóciójának támogatása, folyamatos részvétel a vállalkozás által szervezett és támogatott rendezvényeket. Facebook rajongói oldal és Instagram profil kezelése, folyamatos frissítése releváns tartalommal. Támogatás nyújtása az egyedi marketingstragéria kidolgozásában és kivitelezésében, figyelembe véve a frachise elvárásokat is. Vállalkozás regisztrációjának hitelesítése, adatok frissítése a Google Cégem szolgáltatásban, érkező vélemények figyelése.
Facebook oldal: www.facebook.com/tommarketbogyiszlo
Instagram profil: www.instagram.com/tommarketbogyiszlo

Ezer és Társa Bt.

Elvégzett tevékenységek: Az Ezer és Társa Bt. honlapjának folyamatos feltöltése a nagykereskedés által forgalmazott termékek fényképeivel, kapcsolódó termékadatok és termékfotók aktualizálása, igény szerint partnertől történő beszerzése vagy saját raktárkészlet alapján elkészítése. Facebook rajongói oldal létrehozása és rendszeres bejegyzések közzététele, Instagram profil létrehozása és folyamatos frissítése releváns tartalommal. Vállalkozás regisztrációjának hitelesítése, adatok frissítése a Google Cégem szolgáltatásban, érkező vélemények figyelése.
Honlap: www.ezerkex.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/ezerkex
Instagram profil: www.instagram.com/ezerkex

Hercencula Kft. – Tom Market Hőgyész

Elvégzett tevékenységek: A Hercencula Kft. által üzemeltetett Tom Market Hőgyész honlapjának megtervezése, tárhelyregisztráció, tanácsadás a domaincímek kiválasztásában és regisztrálásában, honlap feltötlése kezdő tartalommal, illetve folyamatos frissítése, Facebook rajongói oldal létrehozása és rendszeresen bejegyzések közzététele, Instagram profil létrehozása. Támogatás biztosítása az üzlet Lyoness CashBack programhoz csatlakozásakor. Részvétel a vállalkozás által szervezett rendezvényeken. Tanácsadás szolgáltatás biztosítása az online és offline marketing tevékenységekhez. Foursquare (Swarm) hely regisztrálása. Vállalkozás regisztrációjának hitelesítése, adatok frissítése a Google Cégem szolgáltatásban, érkező vélemények figyelése.
Honlap: www.hercencula.hu; www.tommarkethogyesz.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/tommarkethogyesz
Instagram profil: www.instagram.com/tommarkethogyesz

Polip Ifjúsági Egyesület

Elvégzett tevékenységek: A Polip Ifjúsági Egyesület hivatalos honlapjának rendszeres frissítése, strukturális átalakítása a NEA-UN-17-M-1471 kódszámú pályázati kiírás keretén belül. Az ifjúsági iroda Facebook rajongói oldalának kezelése, folyamatos feltöltése tartalommal a futó pályázatokkal és egyesületi eseményekkel kapcsolatosan. Szervezet regisztrációjának hitelesítése, adatok frissítése a Google Cégem szolgáltatásban, érkező vélemények figyelése.
Honlap: www.polipifjusag.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/polipifjusag

Chance à Tolna – Esélyt Tolnának Alapítvány

Elvégzett tevékenységek: Chance à Tolna – Esélyt Tolnának Alapítvány honlapjának kialakítása a korábban már elkészült arculati elemek figyelembe vételével, a webhely feltöltése kezdő tartalommal, illetve tanácsadás a honlap további üzemeltetésével, illetve az online marketinkben rejlő lehetőségekkel kapcsolatosan. Szervezet regisztrációjának hitelesítése, adatok frissítése a Google Cégem szolgáltatásban, érkező vélemények figyelése.
Honlap: www.eselytolnanak.hu

Kisvejkei Tanoda (projektoldal)

Az EFOP-3.3.1-15 kódszámú pályázati kiírás keretében tanoda pályázatot nyújtott be Kisvejkén a Magyarországi Iskolai Szociális Munkások Közhasznú Egyesülete, melyhez önálló projektoldalt, Facebook rajongói oldalt, Instagram profilt és YouTube csatornát készítettünk. A pályáztatási és elbírálási időszakban folyamatosan posztoltunk a célcsoport számára releváns cikkeket a közösségi oldalon, illetve interjút készítettünk a tanodába beiratkozni szándékozó családokkal, melyből végül két videóanyag került publikálásra. A projekttel kapcsolatban további támogatást is nyújtottunk, erről itt olvashatsz.
Honlap: www.kisvejkeitanoda.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/kisvejkeitanoda
Instagram profil: www.instagram.com/kisvejkeitanoda
YouTube csatorna: www.youtube.com/channel/UC9OEAM5H2nouKNhxfn-Y4wA
Google+ oldal: plus.google.com/+KisvejkeitanodaHu7183

Magyarországi Iskolai Szociális Munkások Közhasznú Egyesülete

A székesfehérvári székhelyű egyesület honlapjának kialakítása önálló adminisztrációs felülettel (CMS mysql+php alapon), tematikus célcsoportok szerinti bontásban aloldalak létrehozása, kezdő tartalommal feltöltése, honlap kezeléséért felelős további személyek oktatása a saját CMS rendszer használatára, Facebook rajongói oldal, YouTube csatorna, Instagram profil, Soundcloud fiók létrehozása és tartalommal feltöltése. Online és offline marketingstratégiai javaslatok kidolgozása az Elnökség számára, arculati és promóciós elemek elkészítése, részvétel rendezvényeken (fényképek és videóanyagok készítése). Foursquare (Swarm) hely regisztrálása.
Honlap: www.miszme.hu
Facebook oldal: www.facebook.com/iskolaiszocmunka
Instagram profil: www.instagram.com/miszme.hu
YouTube csatorna: www.youtube.com/user/miszmeiszmh
Soundcloud fiók: www.soundcloud.com/iskolaiszocmunka

Aparhanti Független Roma Egyesület

Az Aparhanti Független Roma Egyesület honlapjának folyamatos frissítése, Facebook rajongói oldal létrehozása az egyesület által Kisvejkén megvalósított Máj sukar juma Tanoda számára, hozzá kapcsolódóan Instagram profil és YouTube csatorna létrehozása, folyamatos tartalommal feltöltése, rendezvényekről, illetve a tanoda napi működéséről – továbbá a tanoda projekt idején megvalósított egyéb pályázatokról – folyamatos fényképek és videóanyagok készítése. A tanodai tevékenységek és a diákok jutalmazására kitalált bachtalo rendszer nyomonkövetéséhez saját belső adminisztrációs rendszer fejlesztése a projekt mentorai számára. Foursquare (Swarm) hely regisztrálása. A honlap azóta új arculatot kapott, az Instagram profil és a YouTube csatorna anyagai az egyesület által törlésre kerültek.
Honlap: www.afre.hu
Facebook: www.facebook.com/majsukarjuma

Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központ

A Kodolányi János Főiskola Fürstenfeldi Regionális Oktatási Központ honlapjának kialakítása saját CMS rendszerrel (php+mysql) és folyamatos frissítése a központ rendezvényeiről, eseményeiről magyar és német nyelven. Fényképek és videóanyagok készítése az oktatási központban folyó életről, technikai támogatás nyújtása a rendezvények lebonyolításában, marketing tanácsadás. A főiskola önálló ausztriai oktatási központjának megszűnésével együtt a honlap is törlésre került.
Honlap: www.kodolanyi.hu

TársalKodó és GazdálKodó Nyelvvizsgarendszer (KJF)

A Kodolányi János Főiskola keretén belül működő TársalKodó és GazdálKodó nyelvvizsgarendszer honlapjainak rendszeres frissítése, honlapfejlesztési és marketingjavaslat kidolgozása az érintett honlapok arculatának, felépítésének átdolgozására a célcsoport igényeinek figyelembe vételével, illetve az online marketing stratégia kialakításának és megvalósításának javaslata a főiskola marketing részlege felé (pl. Facebook rajongói oldalak létrehozása, mely azóta meg is történt).
Honlap: tarsalkodo.kodolanyi.hu gazdalkodo.kodolanyi.hu

Királylift

Szekszárdi székhelyű, felvonók és kaputelefonok szerelésével foglalkozó egyéni vállalkozó honlapjának átalakítása jelenleg átalakítás alatt áll. Korábbi tevékenységeink: Arculat- és logótervezés, névjegykártya tervezése, dokumentációk sablonjának tervezése, támogatást nyújtottunk a tárhelyszolgáltató és a domaincím kiválasztásában és a regisztrációs folyamat lebonyolításában. Az új honlap mellé online marketing stratégia kidolgozását is vállaltuk a megrendelő számára.
Honlap: www.kiralylift.hu

ATPHirek.hu

Saját tulajdonú portál volt, önálló arculattervezéssel és saját fejlesztésű adminisztrációs felülettel (CMS php+mysql alapon), mely a férfi tenisz világával foglalkozott, elsősorban angol nyelvű cikkek magyar nyelvű publikálásával, másodsorban saját kezűleg írt tartalommal frissítve. A honlaphoz saját Facebook rajongói oldal és Twitter profil is tartozott. A projekt a szerkesztői csapat egyéb irányú elfoglaltságai miatt pár év után megszüntetésre került, a domain az esetleges későbbi hasznosítás lehetőségét fenntartva 2017 elejéig fenntartásra, majd felmondásra került, ezzel együtt a kapcsolódó közösségi oldalak is törlésre kerültek.
Honlap: www.atphirek.hu

F1Portal.hu

Saját tulajdonú portál volt, önálló arculattervezéssel és saját fejlesztésű adminisztrációs felülettel (CMS php+mysql alapon), mely angol és német nyelvű partneroldalak cikkeinek magyar nyelvű fordításait, illetve önálló beszámolókat publikált. A projekt a szerkesztői csapat egyéb irányú elfoglaltságai miatt több mint egy évtized után megszüntetésre került, a másodlagos domain cím felmondásra került, az elsődleges domain cím későbbi hasznosítás lehetősége érdekében megtartásra került.
Honlap: www.f1portal.hu; www.formula-one.hu

Bosch Bonyhád – Czékmány Autószerviz

A Bosch Bonyhád – Czékmány Autószerviz első honlapjának kialakítása, arculatának megtervezése a Bosch partnerség kötelező előírásainak figyelembe vételével, kezdő tartalommal feltöltése, fényképek és videóanyagok készítése a helyszínen, illetve online és offline marketing tanácsadás a megrendelő számára. Támogatás nyújtása a domainregisztráció, illetve a tárhelybérlés folyamatában. A honlap folyamatos aktualizálása. Foursquare (Swarm) hely regisztrálása. A jelenleg elérhető honlap már nem az általunk elkészített arculatot tartalmazza, a tartalmi elemek ugyanakkor az általunk a megrendelőnek korábban átadott honlapra alapul.
Honlap: www.czekmanyauto.hu

Farkas Karosszéria

A bonyhádi székhelyű Farkas Karosszéria első honlapjának kialakítása, arculattervezés, fényképek készítése a helyszínen (műhely és üzlet), a honlap kezdő tartalommal való feltöltése, a domain regisztrációs folyamat és a tárhelybérléssel kapcsolatos teendők támogatása. Javaslattétel az elkészült honlap induló online és offline marketing stratégiájára. A honlap jelenleg már megújult, nem az általunk elkészített változatban érhető el a világhálón.
Honlap: www.farkaskarosszeria.hu

Citroën Apáti Kft.

A szakályi Citroën Apáti Kft. honlapjának kialakítása, arculattervezése a Citroën aktuális arculati irányvonalainak figyelembe vételével. A honlap részletes kezdő tartalommal feltöltése, fotók készítése a szakszerviz székhelyén. Támogatás nyújtása a tárhelyszolgáltató kiválasztásában, illetve a domainregisztrációs folyamatban. A vállalkozás szakszerviz szolgáltatása megszűnt, mellyel együtt az elkészített honlap is törlésre került, a beregisztrált domain jelenleg is a vállalkozás tulajdonában van.
Honlap: www.citroenapati.hu