Oktatás Képzés

Német nyelv oktatása

Német nyelv- és irodalom szakos tanárként vállalom német nyelv oktatását diákok és felnőttek számára egyaránt, egyénileg vagy csoportosan, akár e-learning formában, vagy egyeztetett helyszínen a kezdő szinttől kezdve a haladóig egyaránt. Egyéni, egy-egy témakörre vonatkozó korrepetálással szintén fordulj hozzám bizalommal.

Informatika oktatás

Az informatika modern világunkban megkerülhetetlen, így fontos, hogy az alapvető ismeretekkel rendelkezz, illetve a hétköznapi életben leggyakrabban használt programok, eszközök használatát elsajátítsd. Referenciaként a kisvejkei Máj sukar juma Tanodában oktattam informatika szakkör keretén belül halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket a számítástechnika alapjaira, Windows, szövegszerkesztés és táblázatkezelés alapjaira, illetve több korábbi munkahelyemen az informatikai jellegű problémák, kérdések megoldásában segédkeztem. Elakadtál te is az informatika útvesztőjében? Keress meg bátran.

Kommunikációs tréning

Kommunikációs készségfejlesztés és a problémamegoldó asszertív kommunikáció elsajátítása. A passzív kommunikáció okai, viselkedéses jellemzői, hatása; az agresszív kommunikáció okai, viselkedéses jellemzői és hatása; az asszertív kommunikáció hasznossága, jelentősége a magán és üzleti szférában. Motiváció és meggyőzés a vállalatok és civil szervezetek belső és külső kommunikációjában. Prezentációs technikák fejlesztése (önprezentáció, cégprezentáció, termék vagy szolgáltatás prezentációja).

Motivációs tréning

Mi motiválja az embereket és mi nem? Külső és belső motiváció, a motiváltság szintjének megállapítása, különböző típusú emberek motiválásának lehetőségei. A 9 különböző személyiségtípus bemutatása. Motivációs problémák és lehetőségek, motivációs gyakorlatok.

A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Dan Millman

Önismereti tréning

Te kellőképpen megbecsülöd Önmagadat? Ismered az értékeidet? Tudod már, hogy adott helyzetben miért reagálsz így, a másik helyzetben meg úgy? Elég nyitott vagy-e ahhoz, hogy merj önállóan gondolkodni, véleményt alkotni, és azt kifejezni, és új helyzetekben helytállni? Hányszor érezted magad kiszolgáltatottnak, a körülmények áldozatának? Önismeret és személyiségfejlesztés a két kulcsszó, amely segít neked a megújulásban.

Gondolkodj, higgy, álmodj, és merj!

Walt Disney