Pályázatok

Pályázatfigyelés

A pályázatfigyelés célja a megrendelők (magánszemélyek, vállalkozások, civil szervezetek, intézmények, önkormányzatok) számára a megfelelő pályázati kiírás felkutatása. A szolgáltatás igénybevételével a személyes igények mentén küldök értesítést a legmegfelelőbb támogatási lehetőségekről (hazai és uniós pályázati felhívások). Az aktuális pályázati kiírásokról a blogban is tájékozódhatsz.

Pályázati tanácsadás

Először indulnál pályázaton, és nem tudod hogyan és miért érdemes indulnod? Felkutatom számodra azokat a hazai és uniós pályázati lehetőségeket, mellyel ötleteid megvalósításához akár vissza nem térítendő támogatást igényelhetsz, célirányosabban tervezhetsz, hiszen egy jó pályázathoz végig kell gondolni a fejlesztési célokat, irányvonalakat.

Pályázatírás

Versenyképes áron vállalom pályázati dokumentációk összeállítását, segítségnyújtást a a nyertes projekt menedzselésében, illetve utógondozásában. A pályázatírás precíz és pontos munkát követel, pályázótól és pályázatírótól egyaránt. A pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás szolgáltatásokkal kombinálva segít a feladatok tervezésében és ütemezésében.

Nyilvánosság és kommunikáció

A nyilvánosság biztosítása kötelező elem az európai uniós pályázatok többségénél. A hirdetések, honlap, projekttábla, rendezvények, információs anyagok tervezése és elkészítése kellő körültekintést igényel. A támogatások felhasználására vonatkozó szabályok betartásával vállalom ennek a kötelezettségnek a szakszerű elvégzését.

Referenciák

Király Tiborné

Pályázati tanácsadás a területileg illetékes kormányhivatalnál elérhető GINOP vállalkozóvá vállás pályázathoz, a kapcsolódó pályázati dokumentáció előkészítése és összeállítása, támogatás nyújtása a nyertes pályázat utánkövetéséhez, vállalkozóvá váláshoz kapcsolódó ügyintézés támogatása. Pályázatfigyelés szolgáltatás keretén belül további mikrovállalkozásoknak és magánszemélyeknek szóló pályázatok figyelése, pályázati tanácsadás biztosítása.

Dávid Dávid

Pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás szolgáltatás nyújtása tolna megyei mikrovállalkozások számára elérhető pályázatok vonatkozásában. Rendszeres konzultáció biztosítása pályázati kérdésekben.

Magyarországi Iskolai Szociális Munkások Közhasznú Egyesülete

Pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás, valamint támogatás nyújtása pályázatíráshoz hazai és európai uniós pályázatokban, (NEA, EFOP, TÁMOP, GINOP). Nyilvánosság és kommunikáció biztosítása pályázatokhoz. EFOP-3.3.1 tanoda pályázat teljes körű pályázati anyagának előkészítése, együttműködő partnerek, diákok és családok bevonása, független projektoldal (honlap, Facebook, Instagram, YouTube) létrehozása. Az egyesületnél végzett további tevékenységemről itt olvashatsz.

Aparhanti Független Roma Egyesület

Pályázatok nyilvánosságának és kommunikációjának biztosítása: TÁMOP-3.3.9 Tanoda pályázat kommunikációja (meghívók készítése, honlap, Facebook, Instagram, YouTube), Tandem-03-0039 pályázat online kommunikációja (Facebook, YouTube videók), Tapassz velünk! projekt online kommunikációja (YouTube videó). Az egyesületnél végzett további tevékenységemről itt olvashatsz.

Királylift

Pályázatfigyelés és pályázati tanácsadás szolgáltatás biztosítása magánszemélyeknek és egyéni vállalkozások számára kiírt pályázatok vonatkozásában. A vállalkozó számára végzett további tevékenységemről itt olvashatsz.